tanitim@esenyurt.edu.tr 444 9 123

Haberler

- 16 Eylül 2021, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası ve Adres Patent İş birliğinde gerçekleştirilen ''Markalaşma Eğitimi'' ne İstanbul Esenyurt Üniversitesi TTO ekibi olarak katılım sağladık. Avrupa Patent ve Marka Vekili Sayın Av. Ali ÇAVUŞOĞLU'na verdikleri bilgiler ve sunumu için teşekkür ederiz.

- 15 Eylül 2021, Founder Institute Turkey tarafından düzenlenen ''Success Stories from Deep-Tech Startups in Turkey '' toplantısına İstanbul Esenyurt Üniversitesi TTO ekibi olarak katılım sağladık. Girişimcilerin sunumlarını izledik ve birbirinden değerli girişimcilik yolculukları, girişimleri hakkında bilgiler aldık.

- 9 Eylül 2021, İstanbul Sanayi Odası, Üyesi Sanayi Firmaları İle Yasad Bünyesindeki Teknoloji Tedarikçisi Firmaların, Tübitak 1707 Siparişe Dayalı Ar-Ge Çağrısına Yönelik Eşleşmelerini Sağlamak Amacıyla Düzenlen ''DİJİTAL DÖNÜŞÜM VE 1707 SİPARİŞE DAYALI AR-GE BİLGİ VE İŞBİRLİĞİ GÜNÜ '' Seminerine İstanbul Esenyurt Üniversitesi TTO ekibi olarak katılım sağladık. İstanbul Sanayi Odasına seminer için teşekkür ederiz.

- 7 Eylül 2021, TÜBİTAK TEYDEB Patent Tabanlı Teknoloji Transferi Destekleme Çağrısı (1702) Bilgilendirme Webinarı na  İstanbul Esenyurt Üniversitesi TTO ekibi olarak katılım sağladık. Türkiye Patent Hareketi Platformu ve TÜBİTAK TEYDEB iş birliğiyle oluşturulan bu webinarda verilen bilgiler ve sunumlar için kendilerine teşekkür ederiz.